Produse
Transparenta si informare corecta ... in doar cativa pasi :
Toti clientii care aleg sa comande produsele de pe site-ul mondo-romania.ro se obliga respecte Termenele si conditiile publicate in acest site.

Comenzile se trimit doar in scris pe mail sau on-line.

Pasul nr.1 - Alegerea produsului
Pentru a gasi produsul dorit, aveti mai multe posibilitati:
- vizualizati meniurile din stanga si apoi submeniurile aferente pentru produsele de interes
- in fereastra CAUTARE, aveti posibilitatea sa introduceti un cuvant sau codul produsului, generandu-se astfel o lista de produse aferente acelui cuvant introdus.
Prin selectarea produsului, se genereaza o noua fereastra cu toate detaliile privind acel produs.

Doar o parte din produsele afisate sunt disponibile in stoc. Pentru informatii in acest sens, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Pasul nr.2 - Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi
Daca sunteti de-acord cu termenii si conditiile, selectati Cumpara, specificand cantitatea dorita din acest produs.
Pentru alte produse, selectati Inapoi la produse si urmati pasul anterior.
Cosul de cumparari iconita de la Cont Client Mondo a memorat deja cererea dvs.
Daca nu mai sunt alte repere de interes pentru dvs., selectati Actualizeaza comanda verificand cantitatile solicitate si in final Definitiveaza comanda

Pasul 3 - Crearea contului de client MONDO Romania
In fereastra Definitiveaza comanda , va rugam sa precizati corect si complet toate datele solicitate. Acest pas il veti realiza doar la prima comanda lansata catre mondo-romania.ro ulterior, pe baza datelor de acces e-mail + parola, veti putea sa va logati direct in contul dvs.
Extrem de important !
Verificati corectitudinea datelor de facturare, de livrare si a altor informatii pe care le considerati ca fiind necesare pentru a fi contactati in vederea confirmarii si livrarii produselor.

Pentru emiterea facturii fiscale in cazul persoanelor fizice este nevoie fie de un CNP, fie de o serie si numar CIcarte de identitate, la alegerea clientului.

Pasul 4 - Confirmarea comenzii si alegerea modalitatii de plata: ramburs la curier sau achitarea proformei in avans
Dupa lansarea comenzii, veti fi anuntati prin e-mail sau telefon privind disponibilitatea produselor si a termenului de livrare.
Dupa confirmarea produselor, in functie de valoarea si topul produselor se genereaza proforma fiscala pentru care aveti un termen maxim de 3 trei zile pentru a efectua plata in contul firmei MONDO Industry SRL. Datele firmei sunt inscrise clar in factura proforma.
In cazul depasirii termenului de plata, proforma fiscala si comanda lansata de client devin nule.
Se poate achita si ramburs cash sau cu cardul la curier , in functie de valoarea si tipul produselor.

Pasul 5 - Livrarea produselor
Produsele se livreaza in general in termen de 1 - 30 zile lucratoare de la data comenzii sau de la data achitarii facturii proforme.

Livrarea se realizeaza prin serviciile de curierat partenere TNT Express, URGENT CURIER, etc. sau la solicitarea expresa din partea clientului a unui alt serviciu de curierat, cu acordul firmei MONDO.

Pasul 6 - Receptionarea produselor
Clientul confirma receptia produselor prin e-mail, in termen de 48 h de la primirea coletului.
Unul dintre operatorii MONDO Romania contacteaza clientul pentru a verifica stadiul de conformitate a comenzii livrate.

Toate produsele sunt livrate impreuna cu factura fiscala, declaratie de conformitate, certificat de calitate - garantie.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei fara TVA, livrarea este asigurata gratuit in orice locatie din tara !

Pentru comenzi mai mici de 1000 lei fara TVA, costul transportului prin curier MONDO TNT Curier, Urgent Curier sau GLS Curier este: 20 lei fara tva, 23.80 lei tva inclus , sau clientul poate opta pentru a-si asigura transportul produselor prin curierul propriu.

In cazul in care, clientul isi asigura transportul produselor optand pentru curierul propriu sau alte mijloace proprii de transport, MONDO INDUSTRY SRL nu isi asuma nici o obligatie in acest sens.

Pentru optiunea deschidere colet se percepe un cost suplimentar de 10 ron fara tva.

Schimbul de produse
In termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea produselor , clientul poate opta pentru un schimb de produse doar cu acordul MONDO INDUSTRY SRL, cu o copie dupa factura fiscala, la adresa Piatra Neamt - strada Fermelor nr. 23
In acest caz, clientul isi asigura pe propriul cost transportul produselor tur - retur de la sediul MONDO INDUSTRY SRL.

Schimbul de produse este posibil doar daca este agreat de MONDO INDUSTRY SRL si daca produsele returnate sunt nefolosite, noi si in ambalajul original, nedeteriorat, in termen de 14 zile.
In cazul aprobarii, schimbul produselor se realizeaza in termen de 3 - 20 zile calendaristice, in functie de produs.
Dupa receptionarea produselor agreate pentru schimb, se va emite o factura storno pentru produsele returnate.

In cazul neaprobarii schimbului, produsele se vor ridica de catre client prin curierul clientului.
De trimis e-mail pe sesizari@mondo-romania.ro, in prealabil.

Nu se pot schimba si returna urmatoarele produse: produse comandate special din import, consumabile precum filtre pentru semimasti si masti de gaze, produse zgariate, utilizate, fara ambalaj original propriu, murdare, deteriorate, cu ambalaj deteriorat etc., care nu pot fi promovate, produse personalizate ex: imbracaminte personalizata cu sigla clientului etc..
Pentru detalii, va rugam sa consultati unul dintre managerii zonali de vanzari, sectiunea Contact.

Renuntare la cumparare
Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare este valabila doar in cazul clientilor persoane fizice.
Astfel, clientul are dreptul sa notifice in scris pe fax sau e-mail comerciantului ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor, cu exceptia produselor speciale produse care nu sunt de stoc si sunt comandate special la solicitarea unui client, pe raspunderea clientului - produse inscrise in factura proforma cu mentiunea produse speciale.

Dreptul de renuntare la cumparare al persoanelor fizice in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curierul agreat de MONDO INDUSTRY SRL Urgent Curier sau TNT EXPRESS.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si actele care l-au insotit - factura, certificat de calitate - garantie la adresa: Piatra Neamt, strada Fermelor nr. 23, Cod 610252 - MONDO INDUSTRY SRL.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de client. MONDO INDUSTRY SRL nu isi asuma raspunderea pentru transportul produselor de la client catre MONDO INDUSTRY SRL.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile lucratoare de la retur, intr-un cont bancar indicat in scris de client si pe baza unei facturi storno emise de MONDO INDUSTRY SRL.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produsului sau de a refuza returnarea valorii acestuia in acest ultim caz, produsul va fi returnat la client pe cheltuiala acestuia .
Normativ O.G. 130/2000.
De trimis e-mail pe sesizari@mondo-romania.ro, in prealabil.

Reclamatii
Orice reclamatie trebuie sa fie realizata in mod scris pe:
E-mail sesizari@mondo-romania.ro, respectand toate conditiile inscrise Cum cumpar in Termeni si conditii
De trimis e-mail pe sesizari@mondo-romania.ro, in prealabil.

Va multumim pentru colaborare.
Echipa MONDO Romania